Huis van haar Bron

http://huisvanhaarbron.nl/wp-content/uploads/2018/01/cropped-favicon.png

De ervaring van Miranda Bouhuis

" Mijn batterij laadde op onder de ruisende bomen terwijl mijn geest zich voedde met nieuwe inspiratie en levenskracht, aangereikt door de krachtige, begripvolle, en vooral heel lieve vrouw die Marjon is."

Lees hier mijn volledige ervaring.

© Christ Clijsen / www.christclijsen.nl

De ervaring van Lonneke Zintel

"Ik ben een aantal keer in retraite geweest bij Marjon/ Huis van haar Bron. Het is onbeschrijfelijk wat deze plek voor mij betekent."

Lees hier mijn volledige ervaring.

Schrijfretraite Connecting Daughters

De ervaring van Yolande Driessen

"Totaal uit balans kwam ik naar Marjon, naar Huis van haar Bron. Mijn emoties gierden in mijn lijf en daverden uit mij. Marjon, een hele lieve en warme vrouw heeft mij geholpen om mijn ijkpunten naar boven te laten borrelen. "

Lees hier mijn volledige ervaring.

Maxime van Mensel - schrijfretraite

De ervaring van Maxime van Mensel

"Een super fijne plek met prachtige tuin. Ik ben bijna het huis niet uit geweest, maar had hier even geen behoefte aan en voelde me veilig in dit huis. Mijn kamer was top. Ook de mogelijkheid tot thee maken was top!"

Lees hier mijn volledige ervaring.

Schrijfretraite Connecting Daughters

De ervaring van Yolande Driessen

"Totaal uit balans kwam ik naar Marjon, naar Huis van haar Bron. Mijn emoties gierden in mijn lijf en daverden uit mij. Marjon, een hele lieve en warme vrouw heeft mij geholpen om mijn ijkpunten naar boven te laten borrelen. "

Lees hier mijn volledige ervaring.

Sinds oktober 2015 mediteer ik in een groepje bij Marjon.
Wat me zo bijzonder aanspreekt is de warme stem en aandacht van Marjon.
Iedere week is zij voorbereid om ons een cadeau te geven en dat ontvang ik graag.
Voor mij voelt het alsof ik iedere woensdag werkelijk een speciaal cadeau ontvang waarmee ik de hele week erna mag spelen.
De meditatie brengt me veel energie, vitaliteit en inspiratie die ik de hele week met me meedraag.

Als jong meisje reed ik fanatiek paard. Helaas maar 1x per week.
De hele week leefde ik naar die paardrijles toe, de week had een splitsing: vóór woensdagmiddag half twee en ná woensdagmiddag half drie.
Het is een ongeveer zelfde soort spanning en ontspanning, die ik nu ook ervaar.
Ik kijk uit naar de woensdagavond en na de meditatie kijk ik uit naar de volgende keer.
Ik voel de verbondenheid met mezelf en geniet van de nieuwe inzichten en gevoelens die ik al heb mogen ervaren.
Ik kijk iedere week uit naar de meditatie, de ontmoeting met Marjon en de deelnemers aan de meditatie.
Ik laad me er op en kan er weer een week mee vooruit.
Wat ik ook heel prettig vind is het huis, de thee, de humor, de gesprekken, Saartje de lieve oude teckel en de mooie tuin.

-Monique Dimmendaal volgt meditatielessen op de woensdagavond.