Huis van haar Bron

Meditatie

Verlang je naar rust? Rust in je hoofd ?Echte ontspanning? Heb je al meerdere dingen geprobeerd, maar lukt het je maar niet? Heb je behoefte aan wat tijd voor jezelf?

Wie verlangt er niet naar meer tijd voor zichzelf, zonder iets voor iemand anders hoeven te doen? Om te rusten, te herstellen, neer te strijken. Om alle gedachten bij te houden die de hele dag in en uit vliegen. Om  gevoelens te scheiden van de wirwar van die van anderen. Om in contact met zichzelf te zijn, jou lichaam, jou ritme. Om je eigen geest helder te krijgen.

Kom eens mediteren. Het geeft je een rust die dieper is dan slaap en  verfrissend en verjongend is.

Drie keer per week is er bij Huis van haar Bron een mogelijkheid om mee te doen met een meditatie uur. Met behulp van  muziek en een verhaal word je door middel van een geleide meditatie gebracht naar een diepere laag in jezelf. Misschien niet de eerste keer , maar naar verloop van tijd ga je meer rust in jezelf ervaren en ben je in staat andere keuzes voor jezelf te maken.

De meditatielessen vinden wekelijks plaats op:

Vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 en op dinsdag- en woensdagavond van 19.30 tot 20.30 en worden gegeven door Marjon

De kosten bedragen 100 euro voor 10 lessen van een uur en 12,50 voor een losse les.

Wie verlangt niet naar meer tijd voor zichzelf, zonder iets voor iemand anders hoeven te doen? Om te rusten, te herstellen, neer te strijken. Om alle gedachten bij te houden die de hele dag in en uit vliegen. Om  gevoelens te scheiden van de wirwar van die van anderen. Om in contact met zichzelf te zijn, jou lichaam, jou ritme. Om je eigen geest helder te krijgen. Om terug te gaan naar je wezen. Meditatie geeft een rust die dieper is dan slaap en is verfrissend en verjongend.

Aan de hand van verschillende meditatietechnieken, is er bij Huis van haar Bron drie maal per week een mogelijkheid om mee te doen met een meditatie uur. Met behulp van  muziek en een verhaal wordt je door middel van een geleide meditatie gebracht naar een diepere laag in jezelf. Misschien niet de eerste keer , maar naar verloop van tijd ga je meer rust in jezelf ervaren en ben je in staat andere keuzes voor jezelf te maken.

De meditatielessen vinden wekelijks plaats op

Vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 en op dinsdag- en woensdagavond van 19.30 tot 20.30 en worden gegeven door Marjon

De kosten bedragen 100 euro voor 10 lessen van een uur en 12,50 voor een losse les.