Huis van haar Bron

Proef je kracht

Je wil graag je volledig potentieel leven. Tot volle bloei komen en dit voor jezelf en je omgeving leven.  Je bent een krachtige man of vrouw. Je voelt je kracht , maar steeds blokkeert er iets in je om je kracht of je bezieling echt te vinden of om deze vorm te gaan geven. Je draait rond in je oude patronen en weet er niet echt uit te komen. Je bent op zoek naar een doorbraak, een inzicht, een nieuw spoor. Een veilige omgeving om misschien naar je blokkades te kijken en deze los te laten. Je voelt dat het nu jouw tijd is.

Kom voor een individuele sessie en een nacht naar Huis van haar Bron, trek je even terug uit het leven van alle dag, neem een bezinningsdag, een dag die je leven zal veranderen en werk met me gedurende deze dag.

Om twee uur ontvang ik je met koffie en thee en ontmoeten we elkaar. We bespreken je zoektocht, die al iets meer vorm heeft gekregen na het invullen van een vragenlijst  voorafgaand aan de dag dat je komt. Om drie uur werk je gedurende anderhalf á twee uur met me. Gedurende deze sessie krijg je inzicht in je patronen die je belasten en vervolgens zullen we deze patronen tot op cel niveau verwijderen, zodat jij je volle potentieel kan gaan leven en neerzetten. Na onze sessie heb je en neem je ruim de tijd voor jezelf. Je wandelt in onze tuin met hoogstamfruitbomen, drinkt een kopje thee op het terras. Of mediteert in de meditatieruimte. Wellicht heb je inspiratie opgedaan en gaat schrijven of schilderen in de workshopruimte. Je verblijft op een fijne, gezellig ingerichte zit-slaapkamer. De volgende ochtend bespreken we de gezonde en nieuwe overtuigingen  en oefeningen die je kan gaan meenemen in je leven. Om twaalf uur nemen we afscheid van elkaar. Twee weken na onze dag bellen we elkaar en bespreken de effecten van jouw transformerende dag.

De kosten bedragen 200 euro.

Dit is inclusief: vragenlijst, een individuele sessie van anderhalf tot twee uur , een dag en een nacht bij Huis van haar Bron, een nagesprek in de ochtend, koffie en thee, gebruik van alle creatieve materialen.

Exclusief alle maaltijden. Je kunt gebruik maken van de gezamenlijke keuken.