Huis van haar Bron

Breek door je blokkade heen en vind je authentieke kracht

Wil je spanningen loslaten? Je weer vitaal en vol levenslust voelen? Oude belastende patronen tot op celniveau moeiteloos verwijderen? Je echte eigen kracht ontdekken en hierna je leven gaan inrichten? Eindelijk eens gaan leven, zoals dit voor jou bedoelt is?

Je voelt je niet meer zo krachtig, je loopt al tijden in dezelfde cirkeltjes rond, je wil echt iets doorbreken. Het moet anders, maar je weet misschien niet echt wat of hoe je het moet doorbreken. Je voelt wel dat je op doorbreken staat en wil dit dolgraag. Je voelt ook dat dit enige angst met zich mee brengt.

Je voelt dat je even afstand nodig hebt , om vanuit die afstand naar de situatie te kijken waar je in zit. Je voelt dat je dit kijken en ook het doorbreken van je patronen niet alleen kan en bent op zoek naar een intuïtieve, krachtige en liefdevolle sparringpartner. Ik zou je dolgraag willen begeleiden op jou pad.

Een driedaags verblijf met intensieve individuele begeleiding gaat je een versnelde doorbraak geven. Geen lange behandelingen, ellenlange gesprekken of opnieuw herbeleven van allerlei pijnen. Maar een versnelde doorbraak uit je patronen.

Je verblijft binnen de warme, Limburgse gezelligheid van Huis van haar Bron, Je hebt gedurende je verblijf een gezellig ingerichte zit/slaapkamer. Buiten onze sessies om neem je heerlijk de tijd om rond te dwalen in de tuin, te mediteren in de grote meditatieruimte, thee te drinken op het terras of te schilderen en te schrijven in de workshopruimte. Tijd voor jezelf, tijd om te beschouwen en te bezinnen en plannen te maken voor een vernieuwde aanpak in je leven.

Voor aanvang van de retraite krijg je van mij een vragenlijst opgestuurd , die je al in de reflectie brengt. Vlak voor je retraite hebben een telefonische afspraak of een skype afspraak en spreken we de vragen door die je hebt en die bij mij leven naar aanleiding van de door jou ingevulde vragenlijst.

Samen gaan we binnen vier individuele sessies op zoek naar je echte eigen kracht. We kijken ook naar wat je belemmert om je weer vitaal, vrij en in overvloed te leven. Welke overtuigingen of angsten je blokkeren. Vaak ben je jezelf hiervan niet volledig van bewust. Deze belemmeringen zijn soms doorgegeven van generatie op generatie of zijn ontstaan door pijnlijke ervaringen in je leven. Stap voor stap leer je jezelf te bevrijden. De bevrijding komt, doordat je inzicht krijgt in je patronen, deze liefdevol leert te omarmen, om ze vervolgens snel en moeiteloos tot op celniveau los te laten.

Gedurende de retraite en ook erna gebeurt er veel met je. Je breekt versneld door je blokkades heen. Je hebt inzicht gekregen, belastende patronen losgelaten en een plan van aanpak geschreven voor de komende tijd. Een plan van aanpak om je leven een nieuwe richting te geven. Met een koffer vol nieuwe ideeën en levenslust ga je naar huis.

Twee weken na de retraite hebben we een telefonische of skype afspraak om samen te onderzoeken hoe het met je gaat.

De kosten voor deze individuele retraite bedragen 999 euro. Het is ook mogelijk om dit bedrag in twee keer te betalen.

Dit is inclusief:

Een retraite van drie dagen bij Huis van haar Bron. Verblijf op een éénpersoons zit slaapkamer. ( badkamer wordt gedeeld) Alle maaltijden. Twee maal lunch, twee maal diner en twee maal ontbijt, twee overnachtingen, gebruik van de meditatieruimte, de tuin, de kleine bibliotheek, de workshopruimte en alle creatieve materialen. Een vragenlijst voorafgaand aan de retraite, een telefonisch gesprek voorafgaand aan de retraite. Vier individuele sessies met Marjon. Nabespreking van de retraite en een skype/telefonisch nagesprek na twee weken.