Huis van haar Bron

Het kan eenzaam zijn aan de top

Het kan eenzaam zijn aan de top. Je hebt een visie voor je zaak en draagt veel verantwoordelijkheid voor het leiden van je teams en je klanten. Je bevindt je in een groeiende complexe zakelijke omgeving. Een omgeving waarin je steeds meer merkt dat je door alleen je brein in te zetten het niet meer redt. Bij het maken van sommige beslissingen ervaar je dat je je hoofd er niet meer om heen kan krijgen. De vraagstukken zijn te groot aan het worden. Je voelt dat het volgen van je intuïtie steeds belangrijker wordt, maar daardoor wordt het maken van beslissingen niet direct gemakkelijker. Je komt je eigen angsten tegen, of je eigen drempels. Hoe glijd je licht over deze drempels heen? Hoe ga je met vraagstukken om die je nog nooit eerder aan de orde hebt gehad?  Mijn ervaring is dat er bij iedere drempel een mogelijkheid is tot persoonlijke groei.

Op deze tocht, jouw persoonlijke reis, voel je dat je een sparringspartner nodig hebt. Iemand waarmee je een sacred space kunt maken, waarin jij al pratende je denken kunt ontrafelen en in rijke gesprekken je diepste waarheden kunt ontdekken. Je bent op zoek naar intieme nabijheid en een persoonlijke gedegen mentor , zowel op persoonlijke als zakelijke vraagstukken. Voor jou heb ik dit programma ontwikkeld.

Gedurende een jaar vormt onze partnerschap een draad in je leven. Een draad die je tegelijkertijd vrijheid geeft en richting geeft. Een draad die houvast biedt.

Onze samenwerking start met een drie daagse retraite bij Huis van haar Bron. Drie dagen je terugtrekken uit de hectiek van je werk, je telefoon, je overleggen, je lap-top. Dit is niet gemakkelijk voor je, maar je voelt dat dit nodig is. Afstand nemen, uit je comfortzone stappen, een nieuw licht werpen op je leven. Van hieruit kijken naar waar je in zit.

Gedurende deze drie dagen volg je vier sessies van anderhalf tot twee uur met me. Gedurende deze sessies krijg je diepe inzichten in jezelf en je leven. Voor en na de sessies neem je , je tijd om te ontspannen, om rond te dwalen in de tuin met hoogstamfruitbomen, te schrijven, eventueel te schilderen of te mediteren. De retraite van drie dagen werkt diep transformerend op je. Op het eind van de retraite heb je voor jezelf een richting en de tools om de komende periode in te gaan.

Gedurende het jaar heb je na de retraite nog 52 mentoruren met mij waarvan jij bepaalt hoe je deze invult. Je kunt ervoor kiezen om iedere week een telefonisch overleg te hebben. Of enige malen terug te komen naar Huis van haar Bron om hier een halve dag of een dag intensief met me te werken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel of mail me gerust voor meer informatie!