Huis van haar Bron

Transformatie en een gids nodig?

Zit je in een transformatieproces met je werk en/of je persoonlijke ontwikkeling? Is er in jouw iets aan het ontvouwen, waarvan je voelt dat je nabijheid nodig hebt? Nabijheid van een gids of een mentor die een veilige ruimte kan creëren waarin je je diepste waarheden kan ontdekken? Je talenten, je gaven en wellicht ook je angsten? Ben je op zoek naar een sparringpartner die intuïtief is en daadkrachtig, die je kan aanmoedigen en spiegelen? Dan is deze 3 maanden bezielende nabijheid wat voor jou. Gedurende deze drie maanden ben ik nabij.

Je gaat een reis maken, een reis die je leven zal veranderen. Je zult een diep transformerend proces doormaken. Een proces waarbij je je bezieling zult ontmoeten en waarschijnlijk ook alles wat ervoor gezorgd heeft dat je je bezieling nog niet geleefd hebt. Je angsten, blokkades en zorgen, gaan we aankijken, aan en in het licht brengen en oplossen tot op celniveau of transformeren in kracht. Ik zorg ervoor dat je niet verdwaalt en wil je graag gidsen naar je ware zijn, je volle potentie.

Gedurende drie maanden ben ik naast je; je hebt een sparringpartner en een gids, die je ziet, bemoedigt waar nodig, je spiegelt op een liefdevolle maar ook krachtige manier.

Na afloop van de drie maanden heb je helder wat je bezieling is, je hebt inzicht in je talenten, je energetisch bevrijd van alle ballast, je hebt nieuwe overtuigingen, een vernieuwd denkkader met gezonde mind sets. Je voelt je kracht en kan deze aanwenden in het vormgeven aan je bezieling. Je hebt een plan van aanpak ontwikkeld voor het komende half jaar. Je voelt je weer vitaal en vol levenslust. Je bent in staat je leven een compleet nieuwe wending te geven.

Hoe gaat dit gebeuren , denk je misschien? Geloof me het is mogelijk!          Ook voor jou!

We beginnen onze drie maanden met een drie daags verblijf bij Huis van haar Bron. Wellicht is het niet gemakkelijk voor je, om je terug te trekken uit je bedrijf, je werk en je dagelijks leven. Toch wil je hiervoor kiezen, omdat je voelt dat het nodig is om je even terug te trekken uit je drukke bestaan, om even vanuit een afstand te kunnen kijken naar alles. Je hebt wellicht weerstand hiertegen en voelt toch dat dit is wat nodig is.

Je verblijft binnen Huis van haar Bron, Je hebt gedurende je verblijf een gezellig ingerichte zit/slaapkamer. Buiten onze sessies om neem je heerlijk de tijd om rond te dwalen in de tuin, te mediteren in de grote meditatieruimte, thee te drinken op het terras of te schilderen en te schrijven in de workshopruimte. Tijd voor jezelf, tijd om te beschouwen en te bezinnen en plannen te maken voor een vernieuwde aanpak in je leven.

Gedurende je verblijf heb je vier individuele sessies met me van anderhalf tot twee uur. Voor en na de sessies geef ik je dingen ter overweging en/of te doen mee. Voorafgaand aan de start van je verblijf krijg je een vragenlijst toegestuurd, deze vragenlijst zal je direct in de reflectie brengen. Vlak voordat je naar Huis van haar Bron komt neem ik telefonisch contact met je op, om eventuele vragen vanuit zowel jouw kant als mijn kant door te kunnen spreken. Na afloop van de driedaagse spreken we de inzichten en de effecten van onze sessies door en maken we een overzicht voor je. Een overzicht waarin een plan van aanpak beschreven staat voor de komende periode. Een richtlijn een handleiding, die je gaat helpen.

Gedurende de drie maanden na je verblijf kom je nog drie maal voor een sessie en een dag verblijf naar me toe. De thema’s die gedurende de maand hebben gespeeld nemen we door. Je komt in de middag, we werken met elkaar anderhalf tot twee uur en vervolgens heb je de nacht en de ochtend om alles te verwerken. Op het eind van de ochtend spreken we de dingen door die de komende maand voor jou van belang zullen zijn. Tussen de sessies door hebben we iedere twee weken een telefonische afspraak of skype afspraak van een uur waarin we kijken waar je je bevindt. Tussen de sessies en telefonische afspraken door kun je me mailen met de vragen of issues die bij je opkomen.

De kosten voor dit traject bedragen 2750 euro. Het is ook mogelijk om dit bedrag verspreid te betalen,

Dit is inclusief: Een retraite van drie dagen bij Huis van haar Bron. Alle maaltijden. Twee maal lunch, twee maal diner en twee maal ontbijt, twee overnachtingen, gebruik van de meditatieruimte, de tuin, de kleine bibliotheek, de workshopruimte en alle creatieve materialen. Een vragenlijst voorafgaand aan de retraite, een telefonisch gesprek voorafgaand aan de retraite. Vier individuele sessies met Marjon. Nabespreking van de retraite. Drie maal een verblijf van een middag, een overnachting en een individuele sessie en een ochtend. Diner en ontbijt. Drie telefoon gesprekken/skype gesprekken, mailcontact en een skype/telefonisch nagesprek na twee weken na onze laatste afspraak.

 

Voel je het resoneren in je? Ben je benieuwd of nieuwsgierig geworden? Bel of mail me gerust voor meer informatie.