Huis van haar Bron

Hervind je volle kracht

 

Je bent een krachtig mens, maar voelt je niet meer zo. Je voelt je moe, lusteloos. Je bent op zoek naar balans, die je al een tijd niet meer voelt. Het lijkt alsof je je weg kwijt bent. Je draait al tijden in dezelfde cirkels rond. Je voelt dat je iets nodig hebt: een mentor , een gids die je meehelpt de weg hieruit te vinden. Je vindt het moeilijk toe te geven, maar voelt, dit kan ik niet alleen.
Je hebt geen zin in ellenlange gesprekken en veel analyses over wat er met je zou zijn. Je wilt door, je wilt het anders, maar vraagt je af hoe.

Graag gids ik je naar de weg hieruit.

Na een korte intake gaan we samen op weg. Binnen vijf sessies van anderhalf tot twee uur heb je inzicht gekregen in je belemmerende patronen, die je ook tot op celniveau hebt losgelaten. Je hebt dat wat je drijft helder, je voelt je krachtig en je hebt een helder concreet plan van aanpak om de komende tijd mee aan de slag te gaan. Je voelt je weer vrij om je eigen keuzes te maken en gaat na deze sessies op weg naar een vrij, vitaal en succesvol leven. Tussen iedere sessie zit twee weken. Iedere week dat we geen live afspraak met elkaar hebben, bel ik je en spreken we gedurende een half uur de zaken door waar je tegen aanloopt of de vragen die je hebt.

De kosten van Hervind je volle kracht bedragen 999 euro.
Dat is inclusief, de intake, vijf individuele sessies van anderhalf tot twee uur, vier bel-afspraken van een half uur en een afsluitende bel-afspraak van een half uur een maand na onze laatste sessie.